Kerkdiensten Vredekerk

De kerkdiensten van de Vredekerk mogen inmid­dels weer worden bezocht. U kunt zich daarvoor aanmelden bij onze scriba Ad Bakker. Vanaf 6 okto­ber gaan we weer voorzichtig beginnen met ge­meentezang. Als eerste zullen we het slotlied sa­men zingen en dat breiden we langzaam uit. Al­thans, dat is de bedoeling.

De uitzendingen van onze diensten blijven. U kunt ons kanaal op YouTube vinden door door in het zoekvenster ‘Vredekerk Loppersum’ te tikken of u klikt op deze link: Vredekerk YouTube. Op de kanaalpagina staat dan ook de uitzending. Ook op Kerkomroep blijven we uitzenden met alleen geluid. Klik op de link voor het adres: www.­kerkomroep.nl.

Wist u dat Kerkomroep ook een app in de appstore (Iphone en Ipad) en Google Play (Android) heeft waarin bepaalde kerken toe kunt voegen aan “Mijn Kerken”.

U kunt zich ook abonneren op onze Nieuwsbrief. Dan krijgt u alle links op een presenteerblaadje aangeboden. Hoe u dat kunt doen, leest u hier.

ds. Marco Roepers

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Dan zal de God van de vrede met u zijn.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland