Najaarsconcert Arpeggio

Najaarsconcert  ARPEGGIO Het Asser Kamerkoor in Middelstum

ARPEGGIO Het Asser Kamerkoor geeft op zondag 12 november om 15.00 uur in de Sint-Hippolytuskerk, Middelstum een concert met koorwerken uit de 16 eeuw tot heden van o.a. Bennet, Tomkins, Purcell, César Franck, Duruflé, Fauré en hedendaagse componisten als Paolo Pandolfo en Ola Gjeilo. Ofwel: van Ave Maria tot en met Ubi caritas, van Weep, o mine eyes en Evening Hymne tot When David heard. 

 

Een in muzikaal opzicht bijzonder werk is het Groningstalige In memoriam patris  op tekst van de Joods-Groninger dichter Saul van Messel, getoonzet door Alex Staal.

Al spelend en zingend verbinden orgel- en koorwerken zich met elkaar. Organist Wietse Meinardi soleert met J.S. Bach, Erbarm dich mein o Herr Gott en van César Franck diens Prélude, Fugue et Variation.

Het koor sluit af met het Agnus Dei uit het Requiem van Gabriel Fauré en diens beroemde Cantique de Jean Racine.

Kaarten met korting à € 12,50 via  www.kamerkoor.nl  en D.I.O. Drogisterij/Parfumerie Marja, Middelstum, en à € 15,– in de hal van de kerk. Jongeren t/m 18 jaar gratis

Verdere info: www.kamerkoor.nl

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Tot nu toe hebben jullie niets in mijn naam gevraagd, maar vraag het en je zult het ontvangen. Dan zal je vreugde volkomen zijn.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland