Nieuwsbrief Vredekerk

De kerstdiensten staan voor de deur. De situatie rond Corona is nog steeds onzeker. Maatregelen kunnen strenger worden of juist soepeler. Soms gaat het zo snel dat we het niet meer via de kerk­bode of de Op de Hoogte kunnen meedelen. Daar­om is er de nieuwsbrief. Via de nieuwsbrief bren­gen we onze gemeenteleden dan heel snel op de hoogte. Er zit bijna geen tijd tussen op het opstel­len van de Nieuwsbrief en het moment waarop u hem ontvangt in uw Inbox. Doordat de nieuwsbrief wordt verstuurd per e-mail kunnen we direct links naar onze uitzendingen op YouTube en Kerkom­roep erin opnemen. Ze zijn met 1 klik te bereiken.

U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via onze website: www.pknvredekerkmaarland.nl Bovenaan rechts ziet een kadertje waarboven staat “Nieuws­brief Vredekerk” In dat kadertje kunt u uw e-mail­adres invullen. Als u dan op “Inschrijven” klikt, dan ontvangt u een helaas Engelstalig e-mailbericht met een lange link waarop u moet klikken. Dat laat­ste is om te controleren of het werkelijk uw e-mail­adres is. Dat is helaas noodzakelijk op het internet. Dan bent u ingeschreven.

Als u het niet lukt of als u dat niet zit zitten dan kunt u mij benaderen per e-mail (marco@roepers.­net). Ook al weet u uw eigen e-mailadres niet als u mij mailt dan heb ik hem wel en kan ik u inschrij­ven. Anders kunt u mij ook bellen: 0596-572929.

ds. Marco Roepers

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Doe alles wat ik u heb geleerd en overgedragen, wat ik u heb verteld en laten zien. Dan zal de God van de vrede met u zijn.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland