Ook zo’n zin in een ‘warm’ Afrikaans feestje??

help afrikaKom dan op 6 maart a.s. naar het Trefpunt in Stedum waar u kunt deelnemen aan diverse activiteiten.

Zo kunt u zich laten fotograferen in een heuse traditionele Keniaanse krijgersoutfit! Maak je eigen toastje met pindakaas en stamp pinda’s tot een smeuïge massa of dos u uit met een eigengemaakt masker. Kortom veel gezelligheid bij onze marktkraampjes met natuurlijk een tombola met prachtige prijzen en onze beroemde –altijd prijs- enveloppenactie.

Om 17.00 uur gaat de markt open met een denderend optreden van een heuse percussiegroep. Warm bijgestaan door de gloed van vuurkorven.   In een zaal aangekleed in Afrikaanse sferen treft u diverse marktkraampjes aan waar u wordt geïnformeerd over onze projecten in Kenia.   Ook zijn diverse Afrikaanse artikelen te koop.

Ga met ons op reis tijdens de diverse presentaties over dit prachtige land waar nog zoveel is te doen. Tussendoor kunt u genieten van filmbeelden over Kenia en onze projecten maar wordt u ook verrast met een drankje en Afrikaanse lekkernijen. Uiteraard ontbreekt de vrolijke, opzwepende Afrikaanse muziek niet!

Met deze benefietavond hopen we onze trouwe donateurs (en eventuele nieuwe donateurs) te informeren over het werk van Stichting Help Afrika. De opbrengst van deze avond gaat dan ook volledig naar onze projecten.

Om 21.00 uur wordt de avond afgesloten met een spetterend optreden van de beroemde dansgroep “So what” en natuurlijk de uitreiking van de prijzen van de tombola.

Dus kom op 6 maart naar Stedum en feest met ons mee!

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Als uw hart gelooft, zult u rechtvaardig worden verklaard; als uw mond belijdt, zult u worden gered.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland