Uitstapje Eggermühlen

In het “Drive-boekje” stond slechts één activiteit waar een uitstapje bij hoorde. Daar wil je dan toch bij zijn? Het gaat om de activiteit waarbij door gemeenteleden zelf Paaskaarsen worden ontworpen en gemaakt voor de kerken van Maarland.

Om inspiratie op te doen en materiaal te kopen werd door een auto vol mensen (domie André, Gea, Gerry, Gerda) de reis naar Eggermühlen ondernomen. Een flinke reis, die mistig startte maar uiteindelijk heel zonnig werd. Na twee uur genoten te hebben van de stuurmanskunst van Gerry arriveerden we in Eggermühlen. In een klein winkeltje, maar wel met een ruime voorraad materialen sloegen we onze slag en schaften mooie was aan.

Eén persoon (ik noem geen namen) vond echter dat het hoofddoel nog niet bereikt was; er moest nog Apfelstrudel worden gegeten. Uiteindelijk nam hij tot onze verbazing een ander stuk taart… En passant bekeken we ook nog even de kerk van Eggermühlen en omdat de zon zo stralend scheen sloten we af met een ijsje.

Als u dit leest, zijn de Paaskaarsen al ontworpen en gemaakt, door bovengenoemd viertal, aangevuld met Jos, Koos en Mattheüs. Wij zijn erg tevreden over de voortgang, hopelijk bent u net zo tevreden over het resultaat.

Gerda Potze

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Als iemand Gods tempel vernietigt, zal God hem vernietigen, want Gods tempel is heilig – en die tempel bent u zelf.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland