13 oktober: Spelletjesavond

We gaan ook dit seizoen weer onze gezellige spelletjesavonden organiseren. De data zijn: 13 oktober,  10 november en 15 december. We beginnen om 19:30 in de Vredekerk vaak eerst met een kopje koffie/thee en even gezellig kletsen. Daarna zoekt iedereen het spelletje op waar je graag aan mee wilt doen. Door vooraf door te geven welk spel je graag speelt, kunnen wij zorgen dat alles klaar staat en dat er genoeg speelmateriaal is. De avond is bedoeld voor iedereen vanaf ongeveer 16 jaar. Het maakt niet uit of je vaak spellen speelt, of dat je graag een bepaald spel wilt leren. In principe zetten we altijd Rummikub, Sjoelen, Klaverjassen en Kolonisten klaar,  maar ook andere spellen mogen worden meegenomen.

Lijkt het je leuk om te komen, dan kun je je opgeven tot en met de vrijdag voor de spelletjesavond. Je geeft dan ook gelijk even door welk spel je graag zou willen doen. Dit kan door te bellen (0596550819) of te mailen. We vragen een bedrag van 3,- voor de hapjes en drankjes. Die mag je op de avond zelf meenemen.

Hopelijk tot ziens op een spelletjesavond.

Groetjes Johan en Hanneke Reinders

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden geheel vulde.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland