22-09-2019 Startzondag

Op zondag 22 september vieren we de jaarlijkse Startzondag. Je zou ook kunnen spreken van inspiratiezondag, want we hopen elkaar op die zondag te inspireren en inspiratie te ontvangen voor alles wat in de kerk gebeurt. Het thema is dit jaar Een goed verhaal.

We beginnen om 9.30 uur met een dienst in de Vredekerk in Loppersum. Het zal een korte dienst zijn in de vorm van een morgengebed. Om 10.15 uur is er koffie, thee of limonade met taart. Na het koffiedrinken zijn er verschillende activiteiten rond het thema. We verklappen nog niet alles, maar er is in ieder geval een bijbelse pubquiz en een verhalenfietstocht.

Uiteindelijk komt iedereen rond 12.30 uur weer samen in de Mariakerk van ‘t Zandt, voor een kort middaggebed, gevolgd door de lunch.

Natuurlijk zoeken we de medewerking van zoveel mogelijk mensen, om dit allemaal mogelijk te maken! We zoeken mensen die taarten willen bakken voor bij de koffie of iets willen maken voor de lunch. Hiervoor komen t.z.t. inschrijflijsten in de kerk te liggen.

Hartelijke groeten van de voorbereidingsgroep: Jolanda Beereboom, Biny Hielema, Tjalling Huisman, Wiert Omta, Marco Roepers, Thea Steenwijk, Dennis Voshart, Titia Vriesema, Fenko Zijlstra en Melson Zwerver.

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

U, HEER, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort U toe, HEER, U bezit het koningschap en de heerschappij.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland