23-05-2014 Nacht Zonder Dak

Nacht Zonder Dak - TEAR, tegen armoedeTijdens een Nacht Zonder Dak slaap je één nacht in een zelfgebouwd krot, zoals jongeren aan de andere kant van de wereld elke nacht moeten doen.

Kijk ook op: nachtzonderdak

In de nacht van komende vrijdag op zaterdag wordt een Nacht Zonder Dak gehouden in Zeerijp. Het is een actie van TEAR waarbij de jeugd één nacht doorbrengt in een zelfgemaakt krotje van plastic en kartonnen dozen, zoals straatkinderen iedere nacht moeten doorkomen.

Een bijzondere nacht waarbij samen plezier maken en iets doen voor een ander hand in hand gaan. De opbrengst van de actie gaat naar straatjongeren projecten van TEAR

Nu is de vraag alleen nog: wat kunnen zij doen voor de échte straatkinderen?

Zij gaan de kost verdienen met schoenen poetsen! We roepen ieder die we maar kennen op om tussen 20.00 uur en 23.00 uur naar de Borgweg 44 in Zeerijp te komen om één of meerdere paren schoeisel te laten poetsen. Ondertussen zal de jeugd haar muzikale talent tonen en de koffie of iets anders staat klaar, uiteraard ook tegen een kleine vergoeding. En ook al hebt u geen schoenen die gepoetst moeten worden dan bent u van harte uitgenodigd om te komen kijken hoe het de jeugd vergaat.

Zondag 25 mei is de diaconale collecte voor stichting TEAR.

Vriendelijke groet, Epco Wijngaarden en Tineke Zijlstra

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden geheel vulde.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland