25-12-2018 Dorpsmaaltijd

Beste Dorpsgenoot,

Heeft u nog geen plannen voor eerste kerstdag en zou u tijdens de maaltijd graag met anderen aan tafel willen zitten dan nodig ik u uit om aan te sluiten bij de speciale Dorpsmaaltijd van 25 december om 17.00 uur.

Wat houdt deze maaltijd in?

U bent om 17.00 uur welkom en krijgt een drankje. Om 17.30 gaan we aan tafel voor een maaltijd. Het menu is nog niet bekend, maar er wordt voor u gekookt en er zal keuze zijn. Aansluitend kunnen we, indien gewenst, een spelletje spelen. Uw eigen bijdrage voor de maaltijd en 1 drankje is € 7,50. Opgave kan tot 20 december via dorpsmaaltijd@gmail.com of telefonisch via 06-16800230 (spreekt u gerust in, dan bel ik u terug). De normale Dorpsmaaltijd vindt plaats op de eerste dinsdag van de maand. Dat zou voor januari op 1 januari vallen en we hebben besloten deze te laten vervallen en een speciale Dorpsmaaltijd op 25 december te houden.

Met vriendelijke groet, Helene Mantel

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

U, HEER, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort U toe, HEER, U bezit het koningschap en de heerschappij.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland