Bijbelse dagkalender

Bijbelse Dagkalender

Dit jaar willen wij u in de gelegenheid stellen om via www.Boekencentrum.nl de Bijbelse Dagkalender van het komend jaar te bestellen.

Wil u een exemplaar bestellen dan kunt u dit ook doen bij Piet Meerman. E-mail: meerman.piet@gmail.com, maar u mag het natuurlijk ook zelf bij het Boekencentrum bestellen

Bestelling graag voor 10 oktober.

Bijbelse Dagkalender 2016
232 pagina’s | Paperback | ISBN: 9789023928515

De Bijbelse Dagkalender verschijnt dit jaar voor de 70e keer en is een uitstekend hulpmiddel bij een dagelijks meditatief moment of bij stille tijd. De meditaties zijn kort en puntig en zetten aan tot verder denken. Uitgangspunt is steeds een Bijbelgedeelte. De Bijbelse Dagkalender volgt het Bijbelleesrooster van het Nederlands Bijbelgenootschap, dat aansluit bij het leesrooster dat veel predikanten volgen in de zondagse diensten.

Dankzij dit rooster komt elk jaar een groot deel van de Schrift aan de orde.

Achterin de dagkalender zijn gebeden opgenomen voor dagelijkse en belangrijke momenten in ons leven. Dankzij het register op de website is snel terug te vinden wanneer welke bijbeltekst wordt besproken.

Aan de Bijbelse Dagkalender werken ieder jaar achttien predikanten mee uit de Protestantse Kerk in Nederland. Dit jaar zijn dat onder andere ds. Karin van den Broeke, drs. Hanna van Dorssen, ds. Erik Versloot, ds. René van den Beld en ds. Alfred C. Bronswijk.

Ook dit jaar kunt u gebruik maken van ons aanbod om de Bijbelse Dagkalender tegen een zeer aantrekkelijke prijs in te kopen:

prijs per exemplaar : € 7,50 excl. verzendkosten

Meer informatie: boekencentrum.nl

  • winkelprijs per exemplaar : € 7,50
  • bij een bestelling van 10 – 49 exemplaren : € 5,60
  • bij een bestelling van 50 – 99 exemplaren : € 4,70
  • bij een bestelling van 100 of meer exemplaren : € 3,95

De staffelprijzen gelden alleen in geval van betaling per acceptgiro en zijn exclusief verzendkosten conform tarieven Post.nl.

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Laat uw leven niet beheersen door geldzucht, neem genoegen met wat u hebt. Hij heeft immers zelf gezegd: ‘Nooit zal Ik u afvallen, nooit zal Ik u verlaten.’

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland