Brugklascatechese start op 6 januari 2016

Op woensdag 6 januari 2016 om 19.00 uur begint de catechese voor de leerlingen die dit jaar naar de brugklas gaan. We komen dan bij elkaar in de Vredekerk, Burgemeester van der Munnikstraat 16 in Loppersum. De volgende keren staan gepland op 20 januari, 3, 17 en 24 februari en 16 maart. Alle keren om 19.00 uur in de Vredekerk.

We gaan het hebben over wat er gebeurde in de tijd van de Bijbel. Wat is de weg van de boodschap van Jezus geweest tussen 2000 jaar geleden en nu. 2000 jaar is een hele lange tijd. Heel veel generaties zijn gekomen en gegaan. Allerlei mensen zijn in die tijd geraakt door die boodschap en hebben in hun eigen tijd ervaren wat dat betekende. En daar kunnen ook wij wat leren. Wij gaan via video’s en gesprekken na wat het nu was wat hen dreef.

Ds. Marco Roepers

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Er verschenen aan hen een soort vlammen, die zich als vuurtongen verspreidden en zich op ieder van hen neerzetten, en allen werden vervuld van de heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen, zoals hun door de Geest werd ingegeven.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland