Catechisaties en jongerengespreksgroep

Door mijn verhuizing liggen de catechisaties (die ik geef) en de jongerengespreksgroep een maand stil. In februari wil ik graag met jullie verder gaan.

De kindercatechese begint weer op dinsdag 2 februari in Elthato. De keer daarna (op 9 februari) hebben we kindercatechese in de Vredekerk (na het pannenkoeken eten). Op 16 februari is de laatste keer, nu weer in Elthato. We gaan daarna als afsluiting nog een keer patat eten en film kijken, dat is verplaatst naar dinsdag 5 april in Elthato.

De 15+ catechese begint weer op woensdag 3 februari om 19.30 uur in de Petrus en Pauluskerk (ingang Wirdumerweg). De volgende keren zijn 17 en 24 februari. Voor de laatste bijeenkomst wil ik jullie uitnodigen voor de film Voor ik doodga. Die wordt op donderdag 10 maart om 18.00 uur in Leermens (’t Gebouwtje) gedraaid. Ik zal jullie er nog over vertellen.

De jongerengespreksgroep (18+) komt voor het eerst weer samen op zondagavond 7 februari om 20.00 uur in de consistorie van de Petrus en Pauluskerk (ingang Wirdumerweg).

Ds. Tjalling Huisman

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Beter het weinige dat een rechtvaardige heeft dan de rijkdom van talloze zondaars. De macht van de zondaars wordt gebroken, maar de HEER zal de rechtvaardigen steunen.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland