Christelijke zanggroep Cantare Fides

Maak kennis met de christelijke zanggroep Cantare Fides uit Appingedam. Graag willen wij ons als nieuw koor aan u voorstellen.

Onze naam is “Christelijke zanggroep Cantare Fides” wat betekent “zingend geloven”.

Wij zijn gestart in januari 2019 met een groep van 30 leden bestaande uit mensen die al jaren hebben gezongen en uit mensen die nieuw zijn toegetreden. Het  is een gemengd koor met zeer enthousiaste leden en heeft  als doel medewerking te verlenen aan kerkdiensten of een optreden te verzorgen in verzorgingscentra. Om te laten horen dat zang een prachtig instrument is om mensenharten te raken. Het repertoire bestaat uit christelijke liederen.  De gevarieerde repertoirekeuze maakt het mogelijk om voor elke gelegenheid een passende muzikale omlijsting te bieden of op uw wensen in te spelen. Wij zingen met veel plezier onder de leiding van onze dirigent/pianist Jan Beukema.

Onze repetitie is op dinsdagavond van 20.00 – 22.00 uur in de Franse School te Appingedam (naast de Nicolaïkerk).

Bent u belangstellend en houdt u ook van zingen? Schroom niet en kom eens een keer kijken en mee zingen. Wij zijn in het bijzonder nog op zoek naar bassen, tenoren en alten.

Heeft u vragen of belangstelling voor een optreden? Dan kunt u contact opnemen met onze secretaris Riet Rijskamp tel. 0596-572809 of email: lrijskamp@ziggo.nl.

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Wie een lamp aansteekt, zet hem niet onder een vat of onder een bed, maar plaatst hem op een standaard, zodat iedereen die binnenkomt het licht ziet.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland