Clustercombo werkt mee aan PKN-dienst Loppersum

Aanstaande zondag 26 februari om 9.30 u., zal het Pinkster clustercombo olv. Anne Nijland, haar medewerking verlenen aan de PKN-dienst dat als thema heeft: Proost!, in de Vredekerk, Burg. v.d Munnikstraat 16, te Loppersum.
Het jongerencombo is vorig jaar bij gelegenheid  ontstaan en heeft haar medewerking  verleend aan de bijzondere Pinksterdienst in de Gereformeerde Kerk in ’t Zandt. Deze was  uniek omdat de Gereformeerde Kerk  ’t Zandt/ Godlinze   samen met de wijkgemeenten Loppersum en Maarland, de Protestantse Gemeenten Spijk/ Losdorp en die van Bierum/Holwierde/ Krewerd samen een cluster vormen waarbinnen sinds vijf jaar, een samenwerkingsverband bestaat. Uit deze samenwerking is vorig jaar één gezamenlijke Pinksterviering geboren. Dit was een groot succes. Er mochten ongeveer 400 mensen welkom geheten worden, en heeft als gevolg dat er dit jaar weer een Pinksterdienst zal zijn, en nu in de Vredekerk te Loppersum.
Vanwege het succes van vorig jaar heeft wijkgemeente Loppersum het combo gevraagd weer samen te komen om haar medewerking te verlenen in de dienst van aanstaande zondag.

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Als uw hart gelooft, zult u rechtvaardig worden verklaard; als uw mond belijdt, zult u worden gered.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland