Collecte Stichting de Vrolijkheid

In de “Veertig dagen tijd” hebben we o.a. gecollecteerd voor de stichting “de Vrolijkheid”. Deze stichting is actief om kinderen in asielzoeker centra in contact te brengen met allerlei vormen van kunst, muziek, handvaardigheid enz. De opbrengst van de collecte ging speciaal naar Delfzijl.

Een dezer dagen kreeg ik een mailtje van Jaime Ibanez van het AZC in Delfzijl In onderstaand mailtje kunt u lezen wat er o.a. gedaan is met het collectegeld.

foto 1“Hierbij wil ik u nog graag 2 foto´s sturen van de workshop poppenhuis die wij mede door donatie van de hervormde kerk in Loppersum hebben kunnen maken.

De kinderen hebben vaak samen met hun vader of moeder een Poppenhuis gemaakt onder begeleiding van workshop leiders en de vrijwilligers en stagiaire.

De poppenhuizen waren in sommige gevallen zeer uitgebreid, er werden foto 2banken gemaakt, bedden, behang of een wenteltrap. Alle kinderen hebben een poster gekregen met een foto van hun eigen portret met Poppenhuis.

Dit was een zeer geslaagd project, nogmaals dank voor de inzameling.

Met Groet,

Jaime Ibanez, Coördinator Stichting de Vrolijkheid: Azc Delfzijl

Marijke Maas

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Als u namelijk bereidwillig geeft van wat u hebt, worden uw gaven met vreugde aanvaard; u hoeft niet te geven van wat u niet hebt.

Toekomstige evenementen

 1. Kapstokgesprek in het voorjaar

  10 februari 20:00 - 21:30
 2. Film in de Vredekerk

  18 februari 19:45
 3. Keek op de Preek

  20 februari 10:30
 4. Basics

  1 maart 15:45 - 16:45
 5. Kapstokgesprek in het voorjaar

  3 maart 20:00 - 21:30

PKN Vredekerk Maarland