Daar word ik blij van

‘Daar word ik blij van’ was het thema van de oogst/dankdienst van 30 oktober jl. Eerlijk gezegd was ik niet zo “in the mood” voor zo’n thema, maar ik ben toch gegaan en wat was ik blij dat ik ben gegaan!

Na een lange lastige periode voor ons van tekeningen en overleg voor het nieuwe huis, verhuizen en alle toestanden daaraan voorafgaand, kwamen we in een huis dat lang niet klaar was, beter gezegd: het was een bouwput. Door al dat gedoe zat en zit ik niet lekker in mijn vel.

En dan: Eerst kwam er al een presentje van de buurtbewoners over de Wijmers, ze leefden met ons mee.

Een paar dagen voor deze dienst kregen we een prachtig boeket bloemen van de vier kerken als steun en blijk van meeleven, tenminste zo heb ik het ervaren. En daar word ik blij van!

We zijn er nog niet, we wonen hier nog wel een maand of tien en dan moet het nieuwe huis worden zoals we hopen dat het wordt, maar we gaan ervoor en proberen de moed erin te krijgen/houden.

Jullie zijn altijd welkom aan de Mosterdmalerij 8.

Hartelijke groet, Ina van der Ploeg

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland