De laatste keer Kindernevendienst van Marjolien

De laatste keer Kindernevendienst van Marjolien / dienst door de gespreksgroep 18+

Op zondag 12 juni geeft Marjolien Kippersluys in de Jacobuskerk in Zeerijp voor de laatste keer Kindernevendienst. Heel veel kinderen uit onze gemeente hebben jarenlang kunnen genieten van Marjoliens creativiteit en vriendelijkheid. Dat is al zo’n dertig jaar geleden begonnen in de zondagsschool in Leermens. Dus de eerste groep die zij toen onder haar hoede had, dat zijn nu dertigers en veertigers! En natuurlijk heeft Marjolien ook al lange tijd kerstspelen geschreven voor de kinderkerstnacht. Gelukkig wil zij hiermee doorgaan!

Haar laatste kindernevendienst valt in een bijzondere dienst, die is voorbereid door de gespreksgroep 18+. Bas Huizing, Dennis Voshart, Hans Middel, Eline van der Zanden, Rutger Beukema en Gerjan Voshart hebben de dienst vormgegeven. De eerste vijf hebben ook een rol in de liturgie, Gerjan kan er niet bij zijn. Het thema is verdraagzaamheid / tolerantie. Roy Nikijuluw zal een of twee liederen zingen. De dienst begint om 9.30 uur.

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Laat uw leven niet beheersen door geldzucht, neem genoegen met wat u hebt. Hij heeft immers zelf gezegd: ‘Nooit zal Ik u afvallen, nooit zal Ik u verlaten.’

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland