De laatste keer Kindernevendienst van Marjolien

De laatste keer Kindernevendienst van Marjolien / dienst door de gespreksgroep 18+

Op zondag 12 juni geeft Marjolien Kippersluys in de Jacobuskerk in Zeerijp voor de laatste keer Kindernevendienst. Heel veel kinderen uit onze gemeente hebben jarenlang kunnen genieten van Marjoliens creativiteit en vriendelijkheid. Dat is al zo’n dertig jaar geleden begonnen in de zondagsschool in Leermens. Dus de eerste groep die zij toen onder haar hoede had, dat zijn nu dertigers en veertigers! En natuurlijk heeft Marjolien ook al lange tijd kerstspelen geschreven voor de kinderkerstnacht. Gelukkig wil zij hiermee doorgaan!

Haar laatste kindernevendienst valt in een bijzondere dienst, die is voorbereid door de gespreksgroep 18+. Bas Huizing, Dennis Voshart, Hans Middel, Eline van der Zanden, Rutger Beukema en Gerjan Voshart hebben de dienst vormgegeven. De eerste vijf hebben ook een rol in de liturgie, Gerjan kan er niet bij zijn. Het thema is verdraagzaamheid / tolerantie. Roy Nikijuluw zal een of twee liederen zingen. De dienst begint om 9.30 uur.

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Als u namelijk bereidwillig geeft van wat u hebt, worden uw gaven met vreugde aanvaard; u hoeft niet te geven van wat u niet hebt.

Toekomstige evenementen

 1. Kapstokgesprek in het voorjaar

  10 februari 20:00 - 21:30
 2. Film in de Vredekerk

  18 februari 19:45
 3. Keek op de Preek

  20 februari 10:30
 4. Basics

  1 maart 15:45 - 16:45
 5. Kapstokgesprek in het voorjaar

  3 maart 20:00 - 21:30

PKN Vredekerk Maarland