GOG zoekt…

GOG staat voor Gesprek Over Geloven, of Groep voor Ontmoeting en Gesprek. We zijn een groep dames en heren in de leeftijd van 30 tot 60 jaar (ruim gerekend) en afkomstig uit beide gemeenten. We komen 1 keer in de maand bij elkaar om te praten over dingen die ons interesseren, en dat kan van alles zijn. We beginnen met een kop koffie/thee en kletsen even over wat ons bezig houdt, en daarna bespreken we een onderwerp. Hierin hebben we een open en nieuwsgierige houding, en oordelen niet. Iedereen mag geloven en vinden wat hij/zij wil. Omdat iedereen een drukke agenda heeft, is de samenstelling van de groep elke keer heel wisselend, wat het ook erg gezellig maakt. In totaal zijn we ongeveer met 13 personen.

Naast de gesprekken hebben we ook andere bezigheden. Zo hebben we in het verleden bezoeken gebracht aan kloosters (Boeddhistisch en Katholiek), een moskee en kerken met vrijere diensten om te ervaren hoe dat is. Maar ook de bezoekjes aan oudere en wijzere gemeenteleden waren erg waardevol. En hebben we dit jaar een Taizéviering georganiseerd. Tussendoor eten we twee keer per jaar onze eigen baksels (en die van de ander natuurlijk).

We zouden het erg leuk vinden als we nieuwe mensen mogen verwelkomen in onze groep. Op vrijdag 23 juni sluiten we ons seizoen af met een etentje (Die we dus zelf verzorgen). Mocht je interesse hebben, mail of bel dan met Hanneke Reinders, hannekereinders17@hotmail.com of bel 0653814667. Ook als je wel interesse hebt, maar de 23ste niet kan. Dan laten we je in het nieuwe seizoen weten wanneer we bij elkaar komen.

Groetjes namens alle GOG-leden,

Hanneke Reinders

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Beter het weinige dat een rechtvaardige heeft dan de rijkdom van talloze zondaars. De macht van de zondaars wordt gebroken, maar de HEER zal de rechtvaardigen steunen.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland