Home


Hartelijk welkom op de gezamenlijke website van de gereformeerde wijkgemeente Vredekerk en hervormde wijkgemeente Maarland.

Wij zijn een gemeente die op zoek is naar geloof, hoop en liefde in en voor de wereld waarin wij leven. Twee wijken binnen de Protestantse Kerk Nederland, die allebei een eigen sfeer hebben. Zo vullen we elkaar aan. Samen zoeken we naar inspiratie, samen zoeken we naar God.

Wij nodigen u graag uit om deel te nemen aan een van onze activiteiten of de sfeer te proeven bij een van de bijeenkomsten.

Als u naar een kerkdienst komt, voel je vrij om te gaan zitten waar je wilt. Bij een dienst in de Vredekerk worden alle teksten op een scherm geprojecteerd. Bij een dienst in een van de oude kerken van wijk Maarland liggen Liedboek en Paars liturgieboekje bij de ingang klaar voor gebruik.

Op deze site presenteren wij ons. Hier maakt u kennis met ons als kerkelijke gemeenschap en met onze kerkgebouwen.

U vindt hier allerhande informatie over onze historie, zowel landelijk als plaatselijk, actuele informatie over diverse activiteiten, diensten en bijeenkomsten. U kunt via deze site informatie opvragen of uw opmerkingen plaatsen.

Wij hopen dat u de tijd wilt nemen om de site rustig te bekijken. Om te reageren op de informatie of om uw opmerkingen en/of commentaar aan ons door te geven. Wij zijn zeer benieuwd naar uw reactie die u kunt geven via het contactformulier.

Klik op de naam van de kerk voor de locatie en de route.

Vredekerk Burg. Vd Munnikstraat 16
9919 AN  Loppersum, (0596) 57 28 90
Petrus en Pauluskerk Kerkpad 1, 9919 HG Loppersum
Jacobuskerk Borgweg 6, 9914 PG Zeerijp
Donatuskerk Kerkpad 7, 9912 PB Leermens
Mariakerk Hoofdstraat 43, 9915 PA ‘t Zandt
Andreaskerk Kerkpad 14, 9913 PD Eenum
Andreaskerk Abt Emopad 1, 9922 PJ Westeremden
Pancratiuskerk Hoofdweg 36, 9908 PB Godlinze
Mariakerk Dorpsstraat 29, 9911 PB Oosterwijtwerd

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Hij die u roept is trouw en komt zijn belofte na.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland