Kerstactie 2022

De kerstactie 2022 is weer geslaagd. Na een aantal coronajaren en priveomstandigheden kon de actie niet door gaan. We hebben samen als vier kerken 220 kerstattenties verspreid naar ouderen, zieken, verpleeghuizen en mensen die even aandacht nodig hebben. De mensen waren blij en dankbaar, en daar doen we het voor.

Een minpuntje was het kleine aantal mensen dat ons hielp met het bezorgen, maar degenen die ons wel hebben geholpen zijn we zeer erkentelijk en wij willen jullie daarvoor hartelijk bedanken.

Het kerstactiecomité houdt op te bestaan. Anja Wildeboer, Marthy Bos en Jopie van der Wal stoppen ermee. Marthy en Jopie hebben het meer dan 40 jaar met plezier gedaan maar de leeftijd gaat inmiddels een rol spelen. Anja wil ook graag stoppen.

Esther Kok, onze nieuwste aanwinst, wil wel doorgaan met de nieuwe organisatie. Wij dragen de organisatie van onze Kerstactie over aan de Diaconieën van Vredekerk en Maarland zoals is afgesproken.

Wij willen alle mensen die de afgelopen jaren ons team hebben versterkt van de vier kerken hartelijk bedanken en wensen de nieuwe organisatie veel succes in de toekomst.

Marthy Bos, Jopie van der Wal,
Anja Wildeboer en Esther Kok.

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Tot nu toe hebben jullie niets in mijn naam gevraagd, maar vraag het en je zult het ontvangen. Dan zal je vreugde volkomen zijn.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland