Kom ien de bainen.

In de Jacobuskerk hangt nog altijd het kunstwerk van Marjolein Kippersluys, dat verbeeldt hoe wij Maarland (hebben) ervaren, nog maar betrekkelijk kort geleden. We zagen dit werk opnieuw toen we in de Jacobuskerk waren en zijn bij elkaar gaan zitten om te brainstormen over hoe we de onderlinge verbondenheid kunnen versterken. Juist in deze tijd, vanuit onszelf als ‘gewone’ gemeenteleden, om onze eigen Maarland-woorden weer nieuw leven in te blazen buiten de officiële kerkactiviteiten om.

Geïnspireerd door dit kunstwerk kregen we een aantal ideeën, waarvan we elke maand één willen publiceren in onze nijsbraif, als aanreiking van wat we voor en met elkaar zouden kunnen doen. Niet per sé georganiseerd qua plaats en tijd, zodat je zelf kunt bekijken óf en zo ja, hoe en wanneer je in de benen wilt komen.

De benen van februari brengen ons naar ….. de ander voor een kop koffie/thee of een maaltijd. Nodig iemand uit om langs te komen of nodig jezelf uit bij een ander, omdat je er zin in hebt of omdat het februari is: de maand van welkom, van de gastvrijheid. Heb je een duwtje nodig om in de benen te komen of houd je van verrassingen, stuur dan een mailtje naar komiendebainen@gmail.com en dan krijg je van ons het emailadres van een ander gemeentelid dat ons om misschien wel dezelfde reden gemaild heeft.

In maart komen we weer met een ander idee. Heb je nu zelf een idee om de onderlinge band te versterken, laat het ons weten via komiendebainen@gmail.com

Dus: kom ien de bainen voor elkaar!

Hartelijke groet,

Elske, Gerry, Dianne

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

U, HEER, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort U toe, HEER, U bezit het koningschap en de heerschappij.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland