Koningsdag 2024

Zoals in de vorige Op de hoogte werd vermeld gaan we als kerk weer iets doen op koningsdag rondom de Vredekerk.

Wat gaan we doen? De wc is open voor een goed doel. Dus spaar uw behoeften op, zodat u op koningsdag veel hebt opgespaard voor dit goede doel.

Ook is er een rommelmarkt voor het goede doel. Dus als u mooie verkoopbare spullen hebt voor deze rommelmarkt, breng deze bij de kerk (brengdagen 13 en 20 april tussen 10 en 12 uur).

In en om de kerk zullen we zitjes maken zodat u even tot rust kunt komen en een hapje en/of drankje kunt nuttigen. Ook draait de dorpsfilm van Loppersum enkele keren tijdens deze dag in de kerk. En verder is er een tentoonstelling te zien in de kerk.

U ziet dat er weer genoeg te doen is rondom de kerk. Maar u begrijpt, dat wij dat als commissie niet alleen kunnen. Daarom zullen er binnenkort lijsten in de kerk(en) liggen waarop u uw naam en telefoonnummer, mailadres kunt zetten dat u mee wilt helpen en aangeven wanneer u mee wilt, kunt helpen. Wij zullen aan de hand van die lijsten de bemanning/bevrouwing van die dag gaan invullen.

Misschien heb je een mooi doel in gedachten, geef dat dan door, misschien zijn er meerdere doelen.

Over de voortgang zullen we jullie vanaf nu steeds op de hoogte proberen te houden via alle kanalen die we tot onze beschikking hebben.

Namens de commissie,
Wietse Bouwman

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Hij die u roept is trouw en komt zijn belofte na.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland