Malawi Afrika oktober 2017

Samen bouwen aan een betere toekomst – Malawi Afrika oktober 2017

In oktober ga ik met een groep, vanuit World Servants, ruim 2 weken naar Malawi in Afrika. We gaan daar samen met de plaatselijke bevolking bouwen aan twee klaslokalen en een lerarenwoning. We willen graag letterlijk onze handen uit de mouwen gaan steken, zodat 400 kinderen, die dat nu niet kunnen, naar school kunnen gaan. Malawi is namelijk één van de armste landen in deze wereld. 

Samen met 3 reisgenoten uit Appingedam zijn we de Actiegroep Appingedam/Loppersum gestart om sponsors te vinden voor ons project. Voor het project is namelijk veel geld nodig, onder meer om de bouwmaterialen te kunnen bekostigen. Het zou toch geweldig zijn wanneer wij vanuit Appingedam en Loppersum ons steentje kunnen bijdragen, zodat ook deze kinderen naar school kunnen gaan en kans hebben op een betere toekomst. 

Om geld bij elkaar te brengen, gaan wij als actiegroep de komende periode verschillende acties organiseren. Onderaan leest u wanneer welke acties staan gepland.

U hoeft echter niet te wachten op de acties, u kunt ons nu al sponsoren. Dit kunt u doen door  een geldbedrag over te maken naar : World Servants – IBAN  NL39TRIO0338416331  onder vermelding van: MA517 Actiegroep Appingedam/Loppersum. U kunt ook rechtstreeks online een bijdrage doen door onderstaande link te kopiëren. Klik hier

Mocht u meer informatie willen of wilt u op de hoogte worden gehouden van onze acties, dan kunt u contact met mij opnemen via
j.beereboom@planet.nl of telefonisch via 0651314887.

Wij hopen op uw bijdrage te mogen rekenen en zien u graag bij één van onze acties.

 Acties Malawi Afrika 2017:

  • Eierenverkoopactie in de week voor Pasen (10 tot en met 15 april 2017) in Loppersum en Appingedam
  • Verkoop tijdens Koningsdag in Loppersum – 27 april 2017
  • Garageverkoop in Appingedam – zaterdag 20 mei 2017
  • Verrassingswandeltocht voor jong en oud zondag 11 juni 2017

 Hartelijke groet van Jolanda Beereboom en vanuit Appingedam: Geert Middelkamp, Klaas Bult, Nita Kooymans

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Toen de dag van het Pinksterfeest aanbrak waren ze allen bij elkaar. Plotseling klonk er uit de hemel een geluid als van een hevige windvlaag, dat het huis waar ze zich bevonden geheel vulde.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland