Nieuwe musical!

De Missionaire Werkgroep Loppersum is begonnen aan de voorbereiding voor een nieuwe musical. Na de eerdere successen Ruth (2014) en Judas (2019) is de keuze nu gevallen op het welbekende verhaal van de moeder van Jezus. Op maandag 6 maart vindt er in de Vredekerk Loppersum een informatiebijeenkomst plaats voor geïnteresseerde spelers, zangers en andere deelnemers.

Maria, de kracht van de liefde gaat over een theatergroep die in een klein dorpje neerstrijkt en daar aan de hand van kleine voorstellingen laat zien wat de boodschap van Maria kan betekenen in mensenlevens: liefde, hoop, loslaten en vasthouden. Ondertussen brengen de dorpelingen hun eigen problemen mee naar het theater en kampen de acteurs ook met de nodige onverwerkte emoties.

Maria wordt in het najaar van 2024 opgevoerd, zodat er een ruim jaar aan zang- en spelrepetities aan vooraf kan gaan. Mannen en vrouwen van alle leeftijden, met of zonder toneelervaring, zijn welkom op de informatieavond, die op 6 maart om 20u begint in de Vredekerk in Loppersum. Meer informatie is te bevragen via musicalloppersum24@gmail.com.

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

U, HEER, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort U toe, HEER, U bezit het koningschap en de heerschappij.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland