Nieuwsbrief Vredekerk

De situatie rond het coronavirus blijft onzeker en daarmee ook welke mogelijkheden we hebben als gemeente. Om u van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te houden versturen we de Nieuwsbrief. Aan het einde van de week, op donderdag of vrij­dag wordt hij verstuurd met daarin linken naar de uitzendingen van onze kerkdiensten, met pastorale informatie, activiteiten, een reminder dat en hoe u zich op kan geven voor de kerkdienst van maandag tot woensdag bij onze scriba Ad Bakker. Als er op korte termijn wijzigingen zijn dan kunnen we dat ook eenvoudig op deze manier aan u meedelen.

Opgave voor deze e-mail nieuwsbrief is eenvoudig. Op deze site staat rechtsboven Nieuwsbrief Vredekerk met daaron­der een kadertje waarin u uw e-mailadres kunt in­vullen. Als u dat gedaan hebt en op verzenden klikt dan ontvangt een Engelstalig e-mailbericht met een lange link waarop u dient te klikken. Daarmee be­vestigt u dat u het was die het e-mailadres heeft in­gevuld. Daarna ontvangt u de eerstvolgende Nieuwsbrief.

Lukt dat niet of is het te ingewikkeld, dan kunt u ook aan mij ds. Marco Roepers doorgeven dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. Dat kan per e-mail predikant@pknvredekerkmaarland.nl of telefo­nisch 0596-572929

ds. Marco Roepers

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Beter het weinige dat een rechtvaardige heeft dan de rijkdom van talloze zondaars. De macht van de zondaars wordt gebroken, maar de HEER zal de rechtvaardigen steunen.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland