Nieuwsbrief Vredekerk

Aan het begin van de Coronacrisis zijn we als Vre­dekerk onze nieuwsbrief begonnen. Al snel bleek het in deze tijd een nuttige aanvulling op de media waarmee we in contact blijven met onze gemeente­leden. De nieuwsbrief wordt verstuurd per e-mail waardoor we direct links naar onze uitzendingen op YouTube en Kerkomroep kunnen versturen. Daardoor zijn deze met 1 klik te bereiken. Soms veranderde de situatie rond de epidemie vrij snel waardoor we als gemeente dingen moesten aan­passen. Via de nieuwsbrief brachten we onze ge­meenteleden dan heel snel op de hoogte. Er zit bij­na geen tijd tussen op het opstellen van de Nieuws­brief en het moment waarop u hem ontvangt in uw Inbox.

Het nadeel is dat veel mensen niet goed toegang hebben tot internet. Daarvan zijn we ons terdege bewust, maar in deze tijd is dit medium toch van groot belang gebleken om in ieder geval een deel van onze achterban te kunnen bereiken.

U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief via onze website: www.pknvredekerkmaarland.nl Boven­aan rechts ziet een kadertje waarboven staat “Nieuwsbrief Vredekerk” In dat kadertje kunt u uw e-mailadres invullen. Als u dan op “Inschrijven” klikt, dan ontvangt u ee helaas Engelstalig e-mail­bericht met een lange link waarop u moet klikken. Dat laatste is om te controleren of het werkelijk uw e-mailadres is. Dat is helaas noodzakelijk op het in­ternet. Dan bent u ingeschreven.

Als u het niet lukt of als u dat niet zit zitten dan kunt u mij benaderen per e-mail (marco@roepers.­net). Ook al weet u uw eigen e-mailadres niet als u mij mailt dan heb ik hem wel en kan ik u inschrij­ven. Anders kunt u mij ook bellen: 0596-572929.

ds. Marco Roepers

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Wie een lamp aansteekt, zet hem niet onder een vat of onder een bed, maar plaatst hem op een standaard, zodat iedereen die binnenkomt het licht ziet.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland