Oproep gospelkoor Simi Jadech

APPINGEDAM Het gospelkoor Simi Jadech uit Appingedam is op zoek naar enthousiaste ( mannelijke ) zangers en dan met name tenoren.

Simi Jadech bestaat uit ongeveer 50 leden. Het heeft een eigen combo en vooral één gezamenlijke passie: muziek maken en hierbij te getuigen van hun geloof. In 2018 bestaat het koor 25 jaar en dit gaat gevierd worden met een jubileumconcert en cd-opname. Ter versterking van het koor is men op zoek naar met name mannelijke zangers. Deelname op projectbasis voor het concert en cd opname bestaat ook tot de mogelijkheden. Het repertoire van Simi Jadech bestaat onder andere uit werken van Michael W. Smith en het Oslo Gospel Choir, in het Engels en het Nederlands. Geïnteresseerden kunnen een kijkje komen nemen bij een repetitie op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Opwierder kerk aan de Opwierderweg in Appingedam. Meer informatie is te vinden op: www.simi-jadech.nl.

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Er verschenen aan hen een soort vlammen, die zich als vuurtongen verspreidden en zich op ieder van hen neerzetten, en allen werden vervuld van de heilige Geest en begonnen op luide toon te spreken in vreemde talen, zoals hun door de Geest werd ingegeven.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland