Oproep regiodiensten organiseren

Beste allemaal,

Wij zijn Marjolein en Rienke, wij komen uit de PKN Gereformeerde kerk van ’t Zandt- Godlinze en wij willen een nieuw project gaan opstarten. Wij merken in onze omgeving en bij onszelf dat we graag vernieuwing zouden zien in de invulling van kerkdiensten. Ons idee is om muzikale begeleiding te combineren met een inspirerende spreker, waarbij we hopen dat dit de jeugd (en iedereen) aanspreekt.

Dit project houdt in dat we zo’n 4 keer per jaar een regio dienst gaan organiseren. Dit zal groter zijn dan het/een clustergemeente, om op deze manier zo veel mogelijk mensen bij elkaar te brengen. We willen dit organiseren met een vaste groep en een aantal roulerende mensen vanuit verschillende kerken. Op deze manier kan eenieder een bijdrage leveren om de kerkdiensten meer bij hem/haar te laten passen.

We willen deze kerkdiensten organiseren in de Vredekerk van Loppersum, dit is centraal gelegen en hier is veel ruimte.  We willen dit samen met jou/u/ jullie doen? Heb jij zin om ons te helpen of heb je een leuk idee, laat dit ons dan weten.

Als je alleen zin hebt om naar de dienst te komen, mag dat natuurlijk ook.

De eerste regio dienst zal plaatsvinden op zondag avond 3 februari 2019 om 19.00 uur  met de huisband van Ten Boer en Martijn Dekker als inspirerende spreker.

Zouden jullie deze tekst en onderstaande/ bijgevoegde flyer willen promoten in jullie/uw/jouw kerk?

Groetjes Marjolein en Rienke

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Wie een lamp aansteekt, zet hem niet onder een vat of onder een bed, maar plaatst hem op een standaard, zodat iedereen die binnenkomt het licht ziet.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland