Oproep vrijwilligers / Douwe Egberts waardepunten

Op 14 en 15 december organiseert de Voedselbank Appingedam-Delfzijl weer haar jaarlijkse inzamelingsactie in diverse supermarkten in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Bij de Albert Heijn vestiging in Appingedam is de actie op 7/8 december. Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het uitdelen van flyers en het in ontvangst nemen van de geschonken voedselproducten. We maken een schema met blokken van 2 uur om de belasting voor de vrijwilligers niet te groot te laten worden. U kunt zich aanmelden via ons e-mailadres:

Douwe Egberts waardepunten
De Voedselbank Appingedam-Delfzijl zamelt Douwe Egberts waardepunten in voor onze cliënten. Wij vragen u ons te helpen. Douwe Egberts heeft namelijk besloten de waardepunten om te willen zetten in pakken koffie om onze voedselpakketten aan te vullen.

Koffie staat voor een moment van ontspanning, even tot jezelf komen en gezelligheid. Koffie is echter een zeldzaam product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt afgeschreven. Het komt slechts een enkele keer voor dat we koffie in onze voedselpakketten mee kunnen geven, maar we weten dat het buitengewoon gewaardeerd wordt.

Heeft u waardepunten in uw bezit, dan vragen wij u ze te doneren en ze (bij voorkeur geteld) af te geven voor 31 december 2018.

Het adres van de Voedselbank is Europaweg 60 in Delfzijl. U kunt ze ook per post versturen naar Voedselbank Appingedam-Delfzijl, Postbus 248, 9930 AE Delfzijl. In december houden wij ook weer onze voedselinzamelingsactie bij veel supermarkten in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Delfzijl. Daar kunnen de waardepunten ook worden ingeleverd. Voor meer informatie zijn wij telefonisch bereikbaar op de vrijdagmorgen tussen 9.30 uur en 12.00 uur, maar u kunt ook een bericht sturen naar:

info@voedselbankappingedamdelfzijl.nl, maar we zijn ook telefonisch bereikbaar op de vrijdagmorgen tussen 9.30 uur en 12.00 uur via telefoonnummer 06- 83897365.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de Voedselbank Appingedam-Delfzijl.

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Zie, God is mijn helper, de Heer is het die mijn leven draagt.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland