Running Diner in de 4 kerken van Loppersum

Lekker eten in de kerk!

Op vrijdag 13 april organiseert de Missionaire Werkgroep Loppersum voor de vierde keer een Running Diner. Het principe is heel eenvoudig. Je dineert op verschillende adressen in Loppersum volgens een van tevoren vastgesteld schema.

Je wordt ontvangen op een bepaald adres en daar geniet je van het voorgerecht, daarna vertrek je naar een volgend adres voor het hoofdgerecht en zo ga je door tot en met het laatste adres.

Kortom: genieten van een volledig en vooral verrassend en gezellig diner!

Het diner begint om 17.30 uur in de Vredekerk (voorgerecht). Daarna gaan we naar het gebouw van Waardevol Leven (hoofdgerecht) en vervolgens naar het gebouw van de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt (nagerecht). We sluiten af in de Petrus en Pauluskerk voor koffie en thee.

Iedereen die zin heeft in een leuke avond en wil meedoen is welkom. Oud(-er) en jong, kerkelijk of niet, maakt niet uit! Kom samen met je partner, broer, zus, buurvrouw, vader, dochter of je hele buurt….

Het gaat om het avontuur, elkaar ontmoeten en een avondje gezelligheid.

Tussen de gangen door loopt of fietst ieder op eigen gelegenheid naar de volgende locatie. Als u met de auto van huis gehaald wilt worden en tussendoor ook vervoer nodig hebt dan is er vervoer beschikbaar. Aan deze avond zijn geen kosten verbonden. Voor de organisatie is het belangrijk om je op te geven. Dit kan tot en met zaterdag 7 april. Dit kan op 3 manieren:

  1. via de intekenlijsten in de kerken
  2. telefonisch bij Willemien Gerrits telefoonnummer 0644215721
  3. via de mail naar Jelly Maneschijn,  j.maneschijn69@gmail.com.

Verder zoeken we  mensen die een deel van het koken van het diner op zich willen nemen.  Bijvoorbeeld alleen het voorgerecht of alleen het hoofdgerecht. Maar als een lekker toetje je specialiteit is geef je dan ook hiervoor op.

Opgave hiervoor kan via de mail, telefoon of opgavelijsten die in de kerken aanwezig zijn.

Graag tot ziens en alvast eet smakelijk!!!

Missionaire werkgroep Loppersum

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

U, HEER, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort U toe, HEER, U bezit het koningschap en de heerschappij.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland