Running Dinner in de 4 kerken van Loppersum

Running Dinner in de 4 kerken van Loppersum
Lekker eten in de kerk!

Afbeeldingsresultaat voor running dinner cartoonOp vrijdag 14 oktober 2016 organiseert de Missionaire Werkgroep Loppersum voor de derde keer een Running Dinner.
Het principe is heel eenvoudig. Je dineert op verschillende adressen volgens een van tevoren vastgesteld schema.

Je wordt ontvangen op een bepaald adres en daar geniet je van het voorgerecht, daarna vertrek je naar een volgend adres voor het hoofdgerecht en zo ga je door tot en met het laatste adres.

Kortom: genieten van een volledig en vooral verrassend en gezellig diner!

Het diner begint om 17.30 uur in de Vredekerk, Burgemeester van der Munnikstraat en eindigt in de Petrus en Pauluskerk. Tussendoor worden Waardevol Leven Gemeente aan de Badweg en de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt aan de Tuinbouwstraat bezocht.

Iedereen die zin heeft in een leuke avond en wil meedoen is welkom. Oud(er) en jong, kerkelijk of niet, maakt niet uit! Kom samen met je broer, zus, buurvrouw, vader, dochter of je hele buurt….

Het gaat om het avontuur, elkaar ontmoeten en een avondje gezelligheid.

Tussen de gangen door loopt of fietst ieder op eigen gelegenheid naar de volgende locatie, maar als u met de auto van huis gehaald wilt worden en tussendoor, dat kan ook. Er zijn auto’s aanwezig!

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Voor de organisatie is het belangrijk om je op te geven. Dit kan tot en met zaterdag 8 oktober.

Dit kan op 3 manieren: via de intekenlijsten in de kerken, telefonisch bij Willemien Gerrits  06 44215721 (‘s avonds tussen 19.00-21.00 uur) of via de mail naar Jelly Maneschijn, j.maneschijn69@gmail.com. Of bij Esther Brontsema, Simone Miske of via de mail mwg@gmail.com

Verder zoeken we mensen die een deel van het koken van het diner op zich willen nemen. Bv. alleen het voorgerecht of alleen het hoofdgerecht. Maar als een lekker toetje je specialiteit is geef je dan hiervoor op!

Opgave hiervoor kan ook via de mail of telefoon of via de opgavenlijsten die in de kerk liggen. Graag tot ziens en alvast eet smakelijk!

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Spreek voor hen die weerloos zijn, bescherm het recht van de vertrapten.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland