Spellenavonden 2019-2020

Ook komend seizoen willen we weer een aantal spelavonden gaan organiseren. We krijgen zulke positieve reacties op de avonden en zijn blij dat er zoveel plezier aan wordt beleefd. Daarom hebben we in 2019 nog drie avonden gepland en in 2020 ook 3 avonden met misschien wel een hele leuke afsluiter. Wij zaten te denken aan een bingo of pub­quiz als laatste avond, maar daar zijn we nog niet over uit.

De eerste avond zal zijn op zaterdag 12 oktober. U/jij kunt je tot vrijdag 11 oktober opgeven door te bellen (0596-550819), te mailen (hannekerein­ders17@hotmail.com) of via een lijst in de gang van de Vredekerk.  Geef hierbij altijd aan wat voor spel de voorkeur heeft.

We spelen  de spellen Klaverjassen, Sjoelen, Rum­mikub of Kolonisten van Catan. Johan en ik hebben afgelopen zomer het spel “Ticket to ride” leren spe­len, en cadeau gekregen. Wij vinden het spel erg leuk, doordat geluk en tactiek, maar ook elkaar af en toe lekker dwars liggen het spel erg leuk maakt. Voor wie dat leuk lijkt willen we je dit spel graag aanleren.

De spelavonden zijn voor iedereen uit de wijk Maarland en de wijk Vredekerk bedoeld vanaf on­geveer 16 jaar. We beginnen de avonden altijd met een kopje koffie of thee en even gezellig kletsen voordat iedereen zijn/haar spel opzoekt. We zor­gen zelf altijd voor een hapje en een drankje, en vragen daarom om een bijdrage van € 3,–.

We hopen dat we weer een mooi en gezellig sei­zoen tegemoet gaan.

Johan en Hanneke Reinders

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Het begin van alle kennis is ontzag voor de HEER; alleen een dwaas veracht wijsheid en wijst vermaning af.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland