Spelletjesavond

We willen elke eerste zaterdag van de maand september tot en met  april een avond plannen om spelletjes te doen in de Vredekerk. De avond begint om 20:00 uur tot zo lang het gezellig is, en is bedoeld voor alle gemeente leden vanaf 16 jaar van de Gereformeerde kerk Loppersum en de Hervormde gemeente Maarland. Mensen die geen lid zijn, maar zich wel verbonden voelen met de gemeente zijn ook welkom.

Als je mee wilt doen, moet je je van te voren bij ons opgeven (liefst per mail, maar telefonisch mag ook) zodat wij kunnen zorgen voor voldoende hapjes en drankjes. We vragen hiervoor een bijdrage van 3,- euro. Deze kan op de avond zelf worden betaald. In de Vredekerk komt een lijst te hangen waar men zich kan opgeven.

Bij het opgeven geef je ook aan welk spel je zou willen spelen. Zo kunnen wij zorgen voor voldoende speelkaarten en bordspelen. Spellen waar je uit kunt kiezen zijn: Klaverjassen, sjoelen, kolonisten, monopolie en risk. Maar misschien vind je het wel leuk om een nieuw spel te leren, of heb je een ander leuk spel dat je met mensen uit de kerk wil spelen. Dit mag je ook bij ons aangeven en wij gaan ons best doen om dit te coördineren.

Je mag je nu al opgeven voor de data in september tot december. Op de volgende data zijn de spellenavonden: 9 september, 7 oktober, 4 november en 2 december. Telkens de eerste zaterdag van de maand. Of dit in het nieuwe jaar zo door gaat, moeten we even bekijken. Hangt er ook vanaf hoe het gaat.

We hopen dat er voldoende mensen zijn die er net zoveel zin in hebben als wij.

Groetjes Johan en Hanneke Reinders
Email: hannekereinders17@hotmail.com
Tel: 0596-550819

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Als iemand Gods tempel vernietigt, zal God hem vernietigen, want Gods tempel is heilig – en die tempel bent u zelf.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland