Spelletjesavond

Een tijdje terug hebben we een heel gezellig avondje gekolonist met een paar gemeenteleden. Dit naar aanleiding van de dienstenveiling van afgelopen startzondag. Wij bedachten dat het leuk zou zijn om dit met enige regelmaat te organiseren. En na wat rondvragen blijken meer mensen dit leuk te vinden. Vervolgens zijn we aan het brainstormen gegaan en hebben onze plannen voorgelegd aan de kerkenraad. En gelukkig vonden ook zij het een goed idee.

Wat is nou precies de bedoeling: We willen elke maand van september tot april een zaterdag plannen om spelletjes te doen in de Vredekerk. De avond begint om 20:00 uur tot zo lang het gezellig is en is bedoeld voor alle gemeenteleden vanaf 16 jaar van de Wijkgemeente Loppersum en Wijkgemeente Maarland. Mensen die geen lid zijn, maar zich wel verbonden voelen met de gemeente zijn ook welkom.

Als je mee wilt doen, moet je je van te voren bij ons opgeven (liefst per mail, maar telefonisch mag ook) zodat wij kunnen zorgen voor voldoende hapjes en drankjes. We vragen hiervoor een bijdrage van € 3,.

Bij het opgeven geef je ook aan welk spel je zou willen spelen. Zo kunnen wij zorgen voor voldoende speelkaarten en bordspelen. Spellen waar je uit kunt kiezen zijn: klaverjassen, sjoelen, kolonisten, monopoly en risk. Misschien vind je het wel leuk om een nieuw spel te leren, of heb je een ander leuk spel dat je met mensen uit de kerk wil spelen. Dit mag je ook bij ons aangeven en wij gaan ons best doen om dit te coördineren.

Je mag je nu al opgeven voor de data in september tot december. Op de volgende data zijn de spellenavonden: 9 september, 7 oktober, 4 november en 2 december. Telkens de eerste zaterdag van de maand. Of dit in het nieuwe jaar zo door gaat, moeten we even bekijken. Hangt er ook vanaf hoe het gaat.

We hopen dat er voldoende mensen zijn die er net zoveel zin in hebben als wij.

Groetjes, Johan en Hanneke Reinders

Email: hannekereinders17@hotmail.com

Tel: 0596550819

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

U, HEER, bent groots en machtig, vol luister, roem en majesteit. Alles in de hemel en op aarde behoort U toe, HEER, U bezit het koningschap en de heerschappij.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland