Startzondag: Aan tafel!

18 september gaat het nieuwe kerkseizoen van start met de startinspiratiezondag. Het thema is dit jaar ‘Aan tafel’. Samen eten is een belangrijke en vooral leuke manier om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar beter te leren kennen.

De dag begint om 10 uur met koffie en gebak. In tegenstelling tot voorgaande jaren hoeft u zelf niet te bakken; de organisatie trakteert.

André van den Bor gaat voor in de dienst die rond half elf begint. Na de dienst kunt u laten zien wat u weet in de (bijbelse) quiz.

Rond een uur of twaalf gaan we eten. We doen dit niet in de kerk, maar aan eettafels verspreid over onze gemeente. We zoeken nog gastheren en vrouwen die hun eettafel ter beschikking wil len stellen. U krijgt dan enkele gemeenteleden te eten. Koken is niet nodig, want het is de bedoeling dat iedereen op 18 september een eigen lunch pakketje meeneemt naar de kerk.

Aanmelden kan bij een van de commissieleden: Jolanda Bijlholt, André van den Bor, Hanneke Reinders, Willem Jan Stuut of Melson Zwerver.

Graag tot 18 september en alvast smakelijk eten!

 

De nieuwsbrief

Bijbelvers van de dag

Beter het weinige dat een rechtvaardige heeft dan de rijkdom van talloze zondaars. De macht van de zondaars wordt gebroken, maar de HEER zal de rechtvaardigen steunen.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland