Uit de pastorie 2-2018

Op 3 februari a.s. is er een memorabele dienst. Het Dubbelmannenkwartet  zingt dan voor het laatst. We nemen afscheid. Het heeft lang bestaan en aan vele diensten van onze gemeente mogen bijdragen. Het is gelijk het laatste koor dat aan onze kerk verbonden was. Veel leden van het Dubbelmannenkwartet waren geen lid van onze gemeente, maar onze kerk was wel de plek waar ze oefenden. De Vredekerk was hun thuisbasis. Met hen stopt nu een lange traditie van vele koren die we hadden. Dat  stemt mij een beetje treurig. Het is een meerstemmige muzikale traditie die heel wat gebracht heeft. Dat kunnen we op 3 februari voor het laatst ervaren. Iedereen is van harte welkom om met ons mee afscheid te nemen.

Ds. Marco Roepers

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

De HEER is mijn licht, mijn behoud, wie zou ik vrezen? Bij de HEER is mijn leven veilig, voor wie zou ik bang zijn?

PKN Vredekerk Maarland