Uit de pastorie aug 2021

Een nieuwe start heet de meditatie die ik geschreven heb op de voorkant. Wat ook een nieuwe start heeft is onze tuin. Die is helemaal gerooid, omgespit en met gras ingezaaid. Zo is het onderhoud veel eenvoudiger. Ik hoef het alleen maar te maaien en dat maakt het een stuk eenvoudiger. Een hartelijk woord van dank aan de vrijwilligers en het college van kerkrentmeesters die dit allemaal hebben gedaan. Ik ben er heel blij mee.

Ook ben ik blij dat ik een nieuwe collega heb in Maarland. Hartelijk welkom, André. Ik hoop dat je je hier snel thuis zult voelen. Onze samenwerking is al begonnen met de verbintenis en intrededienst en ook moesten we vliegend uit de startblokken voor de inspiratiezondag.  

Nu de Coronamaatregelen weer losser worden hoop ik u ook weer gemakkelijker te ontmoeten. Bijvoorbeeld in de kerkdienst. U bent daarvoor natuurlijk van harte uitgenodigd.

Ds. Marco Roepers

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Wees niet eigenzinnig, maar heb ontzag voor de HEER en ga het kwaad uit de weg. Het zal je sterken als een medicijn, het verkwikt je lichaam.

PKN Vredekerk Maarland