Uit de pastorie juni 2021

Allereerst wil ik de gemeente Maarland van harte feliciteren met het aannemen van het beroep door ds. Van der Bor. De verbintenis- en intrededienst staat inmiddels gepland op 8 augustus in een gemeenschappelijke dienst in de Petrus en Pauluskerk. De verbintenis mag ik doen. Ik kijk er naar uit en hoop en verwacht dat dat het begin is van een prettige en vruchtbare samenwerking.

Het grootste deel van de kerkgangers is naar mijn inschatting nu gevaccineerd tegen Corona. Dat betekent dat zij nu zonder besmettingsgevaar kunnen deelnemen  aan onze diensten. Dat  kan eenvoudig door aan te melden bij Ad en Riet Bakker van maandag tot en met donderdag 21:00 uur via het e-mailadres adenrietbakker@ziggo.nl of telefonisch maandag tot en met donderdag van 17:00 tot  21:00 uur  via hun nummer 0596-571775. Er is een maximum van 30 maar daar zijn we nog niet bij in de buurt gekomen.

Laten we hopen dat er binnenkort meer versoepelingen komen ten aanzien van kerkdiensten. Eerlijk gezegd ben ik optimistisch en hoop dat dat in de maand juni kan gebeuren.

Wellicht valt dat niet samen met het verschijnen van Op de Hoogte. Onder meer vanwege deze snel veranderende omstandigheden hebben we als gemeente een e-mailnieuwsbrief met het laatste nieuws en linken naar de uitzendingen van onze diensten waardoor u die met één klik kunt bezoeken . U kunt zich opgeven voor deze nieuwsbrief via onze website www.pknvredekerkmaarland.nl . Daar is een kader waar u uw e-mailadres kunt invoeren en en knop eronder om die te versturen. Middels het aanklikken van een link die u dan ontvangt via uw e-mailbox bent u ingeschreven voor de nieuwsbrief. Is deze procedure te ingewikkeld voor u dan kunt u volstaan met het verzoek om om ingeschreven te worden via nieuwsbriefvredekerk@pknvredekerkmaarlkand.nl 

ds. Marco Roepers

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft.