Van alles en nog wat

DRIVE – programma voor bezinning en ontmoeting

Klik hier voor het seizoenprogramma voor 2022-2023. Het ‘Winterwerk’ in een nieuw jasje. Idealiter groeit dit programma door de tijd nog verder uit met een groter en meer divers aanbod. Vanwege reserveringen van ruimtes is het soms noodzakelijk maar het is altijd handig wanneer je je van tevoren opgeeft: vóór 1 oktober.

Startinspiratiezondag 2022

Op zondag 18 september vieren we gezamenlijk onze zogenoemde startinspiratiezondag! De jeugd- raad organiseert het en dus wordt het iets fris en vrolijks. Wil je op de hoogte zijn wat er precies gaat gebeuren, abonneer je dan op de digitale nieuwsbrief van de Vredekerk of van Maarland. Daarin zal alles uit de doeken worden gedaan wat de plannen voor de startinspiratiezondag 2022 zullen zijn!

Lectorentraining

Als het goed is hebben alle lectoren een uitnodiging ontvangen voor een zogenoemde lectorentraining op dinsdagavond 27 september en donderdagavond 6 oktober. Ben je lector en heb je hierover nog niets gehoord, neem dan contact op met Gerda, Wippy of Andre van den Bor.

Israëlzondag

Vanaf 1950 is de eerste zondag in oktober Israëlzondag. Dit jaar valt deze zondag op 2 oktober. Over de invulling van deze zondag wordt nog gesproken. Los van dit overleg speelt de suggestie om ook iets concreets en praktisch te doen – met nadruk dus op ‘doen’. Of dat lukt en wat dat dan precies zal zijn, dat zal zondag 2 oktober blijken.

Gemeenteavond wijk Maarland

Op maandagavond 3 oktober zal er een gemeenteavond worden gehouden. Over de inhoud van deze avond staat nog niets vast. Maar, het zou mij verbazen wanneer we het niet met elkaar over de toekomst van onze gemeente zouden hebben. Uitnodigingen en details zullen in de komende weken ongetwijfeld volgen.

 

Nieuwsbrief Vredekerk

Bijbelvers van de dag

Zie uit naar de HEER en zijn macht, zoek voortdurend zijn nabijheid.

protestantse gemeente i.w. Vredekerk/Maarland